Aanmeldformulier

  In dit aanmeldformulier zijn de met een * gemarkeerde velden verplicht. Voor personen onder de 16 jaar dient één van de ouders of verzorgers dit formulier in te vullen.

  Achternaam: *

  Voorletter(s): *

  Roepnaam: *

  Geboortedatum: *

  Adres: *

  Postcode: *

  Woonplaats: *

  Geslacht: *

  ManVrouw

  (Huis) Telefoonnummer: *

  06-nummer atleet:

  06-nummer ouder (1):

  06-nummer ouder (2):

  E-mailadres: *

  Eventueel 2e e-mailadres:

  Categorie: *

  Ingangsdatum lidmaatschap: *

  Eventueel Atletiekunie nr.:

  * Ik meld me aan als lid van Sportclub Reeuwijk, verklaar op de hoogte te zijn van de voorwaarden (zie het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring op sportclubreeuwijk.nl) en stem hiermee in.

  Toestemming gebruik foto's en video's
  Voor de communicatie op de website, sociale media en andere (lokale) media wil Sportclub Reeuwijk gebruikmaken van foto’s en video’s gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van de vereniging. Op deze foto’s en video’s kunnen personen herkenbaar in beeld zijn. Voor dit gebruik vraagt Sportclub Reeuwijk je (vrijwillige) toestemming.

  * Ik geeft hiervoortoestemming (ja)geen toestemming (nee).

  Digitale nieuwsbrief
  Eens per kwartaal stuurt Sportclub Reeuwijk een digitale nieuwsbief met hierin de laatste informatie over de vereniging en aanstaande activiteiten. Voor deze nieuwsbrief kun je je hieronder aanmelden. Overigens kun je onderaan de nieuwsbrief je hiervoor altijd weer afmelden.

  * Ik wil de digitale nieuwsbriefwelniet ontvangen.

  Machtiging contributie en wedstrijdgelden
  Sportclub Reeuwijk int de contributie en de (eventuele) wedstrijdgelden op basis van een machtiging. Hiervoor ontvang je bij de eerste factuur een machtigingsformulier. Hieronder kun je aangeven of je per kwartaal of per jaar wilt betalen.

  * Ik wil perkwartaaljaar betalen.