Sponsoring

Sportclub Reeuwijk zoekt sponsors en partnerships
U bent op zoek naar een manier om meer naamsbekendheid te krijgen, een partij die aansluit bij een gezonde levensstijl en bewegen? Dan nodigt Sportclub Reeuwijk u graag uit om in gesprek te gaan over de mogelijkheden van sponsoren en samenwerken.

Even kort voorstellen
Sportclub Reeuwijk is een atletiekvereniging met ongeveer 200 leden, die dagelijks op onze atletiekbaan te vinden zijn voor trainingen en daarnaast een even zo groot aantal ouders die de sociale gezelligheid opzoeken in de behaaglijke kantine of buiten de trainingen en of wedstrijden gade slaan.

Daarnaast wordt onze accommodatie jaarlijks bij verschillende evenementen bezocht door  atleten, trimmers, marathonlopers, scholieren, toeschouwers, juryleden, officials en bedrijven die er hun bedrijfsevenement (door ons laten) organiseren. 

Wij hebben met een aantal regionale evenementen bekendheid en zijn daarnaast actief in de lokale en regionale media. Uiteraard maken wij tegenwoordig dagelijks gebruik van de sociale media en hebben wij een website.

Wij zijn een financieel gezonde vereniging, en willen dat in de toekomst graag blijven, maar niet door alleen maar jaarlijks de contributie voor de leden te verhogen. Maar om de accommodatie, faciliteiten, sportmaterialen, trainingen en evenementen op een hoog niveau te houden en misschien zelfs nog een beetje te verbeteren is natuurlijk wel geld nodig. En daarvoor hebben wij u nodig als sponsor of om leuke acties en samenwerkingsverbanden op te zetten waar wij beide profijt van hebben. 

Direct geïnteresseerd of wilt u meer over ons weten en wat wij met u kunnen doen ?

Neem dan contact met ons op.