Meerdere teams aan de start van de halve marathon estafette in Lisse.

De atleten die meededen met de halve marathon estafette in Lisse

Op 3 juni 2022 vond er in Lisse een estafette wedstrijd plaats voor teams. SR is afgereisd met 4 teams van 4 personen. Een hele delegatie. Ze keken ernaar uit en ze hebben het gefikst. Zestien leden van Sportclub Reeuwijk hebben op 3 juni in Lisse een halve Marathon in estafettevorm gelopen. De 4 teams waren zo ingedeeld dat ze op papier even sterk waren. Om 19.00 uur klonk het startschot voor de eerste vier lopers. Onder aanmoediging van de anderen vertrokken ze van de baan voor hun 5.1 kilometer. Het wisselpunt was op de baan. Iedereen wilde een goede prestatie neerzetten en met alle support lukte dat. De teams finishten na een onderlinge strijd, vlak na elkaar. Daarna was het tijd voor de gebruikelijke pastaparty en de kippenkluifjes, waar door Corona al twee jaar naar uitgekeken werd. Op naar de volgende estafette, de Ekiden in Rotterdam.