Update coronamaatregelen 13 november 2021

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen hebben ook invloed op de sportsector.

Per 13 november 18.00 uur gelden de volgende extra maatregelen (bovenop de maatregelen van 6 november uit ons vorige bericht):

• Publiek is niet toegestaan. Niet bij trainingen en niet bij wedstrijden. Ook niet bij (cross)wedstrijden in de openbare ruimte. Dus de jeugd wordt weer opgehaald bij het hek op de parkeerplaats en daar ook weer door de trainers na de training heen gebracht.
  • Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn. Houd je daarbij aan de maatregelen van 6 november (zie hieronder). Sportclub Reeuwijk heeft besloten om de kantine dicht te houden.
  • In het horecagedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen. Sportclub Reeuwijk heeft besloten om de kantine dicht te houden.
  • Na 20.00 uur mag er wel gewoon doorgetraind worden. Je kunt alleen niet meer naar de kantine. Sportclub Reeuwijk heeft besloten om de kantine dicht te houden.
  • Houd je, als je niet aan het sporten bent, aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar).
  • Per club kan de uitvoering verschillen. Alle clubs doen hun best om de maatregelen goed in te vullen. Soms zijn clubs strenger dan andere verenigingen omdat zij het anders organisatorisch niet voor elkaar krijgen. Respecteer dat en volg de regels.