Beste leden en bezoekers van Sportclub Reeuwijk, versoepelingen met ingang van 25 september.

Vanaf zaterdag 25 september 2021 zijn een aantal versoepelingen en maatregelen in gegaan waarmee rekening moet worden gehouden bij Sportclub Reeuwijk. We verzoeken u om hier rekening mee te houden bij uw bezoek aan onze sportclub.

Versoepelingen:

De anderhalve meter regeling wordt afgeschaft en de mondkapjesplicht werd al eerder afgeschaft. Je kunt je dus vrij over het terrein bewegen en bijvoorbeeld weer naast elkaar en langs het hek van de baan naar een wedstrijd kijken.

Maatregelen horeca/kantine:

Voor het kantine deel van ons clubhuis gelden nog corona regels. We denken dat het goed mogelijk is om deze regels na te leven en we doen een beroep op iedereen om zich aan de regels te houden. Deze regels zijn vanaf 25 september als volgt:

Wanneer is GEEN corona toegangsbewijs nodig?

• voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken bij de bar; dus bestellen, afrekenen en met de bestelling naar buiten.
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten op het terras.
  • voor het gebruik van de bestuurskamer voor vergaderingen
  • het gebruik van de kleedkamers en toiletten;

Wanneer is WEL een corona toegangsbewijs nodig?

• voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in de kantine.

We verzoeken jullie om dit te respecteren en hierover niet met vrijwilligers en medewerkers en of trainers in discussie te gaan.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan via de email contact op met de corona verantwoordelijke Christy Smits-Wiezer. Smits@sportclubreeuwijk.nl

Bestuur Sportclub Reeuwijk