Wat fijn er mogen weer wedstrijden georganiseerd worden!

Zondag 13 juni organiseerde AV Gouda hun openingswedstrijd. Door de renovatie van onze baan trainen onze atleten voor de technische onderdelen op de baan bij AV Gouda en mochten we aan deze wedstrijd meedoen.
Een groep van 28 atleten van minipupil tot jonge senioren waren aanwezig.
Eindelijk een wedstrijd na een heel seizoen geen baanwedstrijden gehad te hebben.
Het strijden met elkaar om een prestatie wat was dat mooi om te zien dat alle atleten zo genoten.
Alle atleten in de verschillende categorieën wisten het beste in hun zelf naar boven te halen door 87 persoonlijke records te verbeteren.
De pupillen werkten een meerkamp af en Noor van den Heuvel eindigde op de eerste plaats in haar categorie. Tweede plaatsen waren er voor Yanis Haris en Demi Hoogendoorn in hun categorie. En Sydney Epping eindigde op een derde plaats.
Robin de Haan liep een sterke 800 meter en wist zijn serie te winnen in een tijd van 2.01.25 minuten. Met deze tijd scherpte hij ook zijn persoonlijk record aan met 3.5 seconden. De magische grens om op de 800 meter onder de 2 minuten te lopen komt in zicht.
Wessel Baas wierp de speer naar een record afstand van 39.03 meter.
Op de 60 meter sprint wist Aelin Smits ook voor het eerst onder de 10 seconden te sprinten. Ze finishte in een tijd van 9.77 seconden.