Maatregelen voor atleten vanaf 27 jaar op onze sportaccommodatie per 16 maart 2021

Atletiek bij SR in de 1,5 ,meter samenleving per 16 maart 2021

Maatregelen voor atleten vanaf 27 jaar op de sportaccommodatie:

Let op er geldt vanaf 23 januari 2021 een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21:00 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends binnen blijft. Houd hierbij rekening met het op tijd starten van de training en eindigen van de training. Maar ook het sluiten van de accommodatie.

• Houd je aan de algemene veiligheid- en hygiëneregels (zie protocol op de SR website);

• In een binnenruimte is sporten niet toegestaan; dus ook niet in de garage, krachthok of kleedkamers.

• Er mag maximaal met vier personen gesport worden, deze 4 personen hebben het zelfde kleur hesje aan, zolang de onderlinge afstand tussen de sporters van een viertal tenminste 1,5 meter is;

• Meerdere groepen van maximaal vier personen mogen op één plek tegelijkertijd trainen; mits zij zich duidelijk als aparte groepjes bewegen/ gekleurde hesjes;

• De groepjes van vier mogen gedurende de training niet van samenstelling wisselen;

• De afstand tussen de verschillende viertallen dient minimaal 3 meter te zijn zodat er geen sprake is van groepsvorming; Let hierop bij inwerken en loopscholing. Maar ook bij programma’s door de groepen op verschillende delen van de baan te laten lopen.

Gebruik maken van het toilet is toegestaan, maar met mondkapje! Deze liggen in de gang, gelijk weggooien in de afvalbak wanneer deze gebruikt is.