Opstarten van buitensporten per 11 mei 2020

Vanavond is bekend gemaakt dat per 11 mei 2020 alle buiten sporten met inachtneming van de 1,5 meter regel weer mogen opstarten.

Wij als bestuur van Sportclub Reeuwijk zijn hard bezig om dit voor te bereiden.  Het is van belang dat alles volgens de regels en het protocol gaat verlopen.

Het gaat hierbij alleen om de looptrainingen, niet om de technische trainingen die vinden vanaf 5 mei 2020 plaats op de baan van AV Gouda (en vanaf 12 mei 2020 mogen ook de leden vanaf 18 jaar weer bij hun reguliere groep aansluiten). We gaan ervan uit dat we de looptrainingen weer hervatten op onze eigen baan totdat de gemeente aangeeft dat ze beginnen met de renovatie van de rondbaan. Daarna zullen de trainingen zoals eerder aangegeven buiten de baan moeten plaatsvinden. De verwachting is wel dat ze deze week met het middenveld beginnen.

Wij als bestuur zullen jullie zo snel mogelijk nader informeren wanneer en hoe we de trainingen kunnen hervatten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Sportclub Reeuwijk