Versoepelde maatregelen jeugd trainingen

Dinsdag 21 april heeft het kabinet een aantal maatregelen versoepeld in de strijd tegen het Corona virus. Dit betekent dat we gelukkig een aantal activiteiten weer kunnen gaan opstarten. Wij zullen er alles aan doen om, binnen de richtlijnen, zo spoedig als mogelijk weer te beginnen, in ieder geval voor de jeugd t/m 12 jaar en, als het binnen de anderhalvemetersamenleving kan, ook voor de jeugd t/m 18 jaar. De senioren en de loopgroepen  zullen helaas nog even moeten wachten. 
We zijn erg blij dat een aantal leden, maar helaas niet allemaal, weer kunnen gaan sporten en bewegen.
Maar aan het opstarten van deze activiteiten hangen wel een groot aantal randvoorwaarden vast. Het bestuur van Sportclub Reeuwijk gaat in de komende dagen samen met de richtlijnen van de Atletiek Unie een protocol opstellen. In dit protocol worden een aantal zaken afgesproken en geregeld om weer voorzichtig op te kunnen starten. We verwachten dat we begin volgende week dit protocol kunnen publiceren op de website. In dit protocol wordt ook aangegeven wanneer en voor welke groepen we de activiteiten gaan opstarten. De renovatie aan de baan gaat wel door, we zijn met AV Gouda in overleg wanneer en op welke tijdstippen we kunnen komen trainen. 
Ik hoop dat jullie nog even geduld kunnen hebben tot die tijd.

Bestuur Sportclub Reeuwijk