Mededeling bestuur Sportclub Reeuwijk

Op maandag 23 maart heeft de Nederlandse regering extra maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het COVID-19 virus zo veel mogelijk te beperken. Bij Sportclub Reeuwijk staat de veiligheid van al onze leden voorop, en we sluiten ons daarom aan bij het advies van het NOC*NSF en de Nederlandse Atletiekunie. Dit advies luidt als volgt:

“Met het eerder al stilvallen van alle activiteiten op atletiekclubs zoals trainingen, wedstrijden en andere bijeenkomsten, dat nu doorgetrokken wordt tot en met 31 mei, moet de komende weken uitgewerkt worden wat dit betekent voor de rest van het atletiekjaar 2020.”

Dit houdt in dat alle activiteiten van Sportclub Reeuwijk, op de baan, kantine en complex tot 1 juni 2020 niet door zullen gaan, dit geldt voor trainingen, wedstrijden en alle andere vormen van bijeenkomen op de club. De kantine en sportcomplextoegangen zullen gesloten blijven.

Het bestuur houdt de situatie in de gaten en zal indien nodig een nieuwe mededeling uitbrengen.  Houdt hiervoor ook onze website en Facebook pagina in de gaten.

Zie voor verdere informatie: www.atletiek.nl en dan update coronavirus en activiteiten atletiekunie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Ronald van der Wolf (vdwolf@sportclubreeuwijk.nl), voorzitter
Christy Smits (smits@sportclubreeuwijk.nl), trainerscoördinator.

Wij hopen op uw begrip.
Met sportieve groet,