Extra maatregelen Coronavirus

Naar aanleiding van de vandaag door het RIVM afgekondigde aanvullende maatregelen en de adviezen van NOCNSF ter beperking van de verspreiding van het Coronavirus heeft Sportclub Reeuwijk helaas het besluit moeten nemen om met ingang van vrijdag 13 maart tot en met dinsdag 31 maart de accommodatie ( baan en clubhuis) te sluiten voor groeps- en individuele trainingen en andere bijeenkomsten, ongeacht het aantal deelnemers.

We vinden dit heel vervelend en gaan ervan uit dat u begrip hebt voor dit besluit.

Dit betekent ook dat de openingswedstrijd van zaterdag 28 maart NIET DOORGAAT.

Zie voor verdere informatie: www.atletiek.nl en dan update coronavirus en activiteiten atletiekunie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ronald van der Wolf (vdwolf@sportclubreeuwijk.nl), voorzitter of Christy Smits (smits@sportclubreeuwijk.nl), trainerscoördinator.