Halve marathon estafette Lisse

Vrijdag 7 juni werd in Lisse een halve marathon estafette gehouden. Het is een traditie voor de atleten van Sportclub Reeuwijk om aan deze wedstrijd deel te nemen.  Met maar liefst vijf teams waren de clubkleuren van Sportclub Reeuwijk goed vertegenwoordigt aan de start van de halve marathon estafette. Twee herenteams, twee vrouwenteams en één mix team liepen 4 keer 5,1 km. Het eerste heren team dat bestond uit Robin de Haan, Wessel Baas, René Vreeswijk en Frans van Zuilen finishte overall op een 12e plaats in een tijd van 1.23.05 uur. Wim Verkleij, Harold Baas, Quintus van der Bijl en Raymon Epping, het tweede herenteam, eindigde overall op een 33e plaats in een tijd van 1.36.31 uur. Het mix team met Robin Droog, Marije Verstegen, Lisette Verleun en Koen Dekker finishte overall op een 47e plaats in een tijd van 1.43.04 uur. Het eerste vrouwenteam met Brigit Verkleij, Liesbeth Windhorst, Marieke van Bemden en Jolanda van Zuilen eindigde overall op een 53e plaats in een tijd van 1.44.12 uur. Anja Grijze, Arja van Beveren, Anita van Duijn en Merei Huigsloot vormden het tweede vrouwen team. Dit team eindigde op een 74e plaats in een tijd van 1.59.56 uur. Het eerste vrouwenteam mocht na de verloting ieder een fles wijn mee naar huis nemen.