Atleten Sportclub Reeuwijk openen sterk

Terwijl alle atleten en het talrijke publiek op de atletiekbaan aan de Groene Zoom in Reeuwijk afgelopen zaterdag 30 maart 2019 zich laafden aan een heerlijke voorjaarszon, regende het tegelijkertijd persoonlijke records. Met ongeveer 80 deelnemende atleten, in leeftijd variërend van de jongste pupillen tot aan masters, was het een aangenaam sportieve en sfeervolle openingswedstrijd van het baanseizoen 2019.

De eerste wedstrijd van het outdoor seizoen op de atletiekbaan werd in combinatie met Trackstars Nesselande gehouden. Tijdens deze sportieve ontmoeting werden verschillende disciplines van de atletieksport door de atleten beoefend: de sprint, vortex- of speerwerpen, verspringen en een middellange afstand variërend van 400 m voor pupillen tot 5.000 m voor senioren en masters.
De atleten zijn nu op weg naar een mooi atletiek seizoen.

De uitslagen van deze wedstrijd zijn te vinden onder het kopje uitslagen