Jaarlijkse indoorontmoeting met AV Gouda

Zondag 24 februari stond voor de pupillen de jaarlijkse indoorwedstrijd met de pupillen van AV Gouda op het programma. Deze wedstrijd die gehouden werd in sporthal de Zebra was weer een groot succes en wat was het gezellig.  De 18 pupillen van Sportclub Reeuwijk gingen de strijd aan met de pupillen van AV Gouda voor de felbegeerde wisselbeker. De pupillen werkten een meerkamp af van 40 meter sprint, ver uit stand, vortexwerpen of kogelstoten en afsluitend een 600 meter. En wat zijn we trots op onze kanjers die zo goed hun best gedaan hebben. De pupillen werden aangemoedigd door het aanwezige publiek op de tribune. Door deze aanmoedigingen wisten ze het beste uit hun zelf naar boven te halen en zo werden er door de 18 pupillen 65 persoonlijke records verbeterd. Voor verschillende pupillen waren er zelfs podiumplaatsen. Noor van de Heuvel, Sydney Epping en Sophie Snellen mochten in hun categorie op de hoogste trede van het podium plaats nemen. Tweede plaatsen waren er voor Ruben Smit, Indy Schouten, Mees Boom en Cristian Maliepaard. Op de derde plaats eindigden Milo Verkerk en Roy van Rijn. Helaas is het niet gelukt om de wisselbeker mee naar Reeuwijk te nemen. Volgend jaar gaan we weer ons best doen om de wisselbeker te winnen.