Aarcross in Alphen a/d Rijn vijfde en laatste cross van competitie

Zaterdag 9 februari werd de Aarcross in Alphen a/d Rijn georganiseerd. De Aarcross is de vijfde en laatste wedstrijd van de Zuid Holland Midden cross competitie. Het was een pittige cross door de stormachtige wind aan de Zegerplas en was het voor de atleten flink zwoegen. Twaalf atleten van Sportclub Reeuwijk in de verschillende categorie├źn stonden aan de start van hun crosswedstrijd.
Zes atleten wisten zelfs in de top tien van hun categorie te finishen. Bij de jongens pupillen C kwam Milo Verkerk als vijfde over de finish. Rick Kuijper finishte bij de jongens pupillen B op een zevende plaats. Achtste plaatsen waren er voor Mees Boom ( jongens pupillen A1) en Loes van der berg (meisjes junioren D2). Bij de jongens junioren C1 finishte Robin de Haan als vierde en Wessel Baas als zevende. Na deze vijfde wedstrijd wordt er een eindklassement gemaakt. Om in het eindklassement voor te komen moet je in ieder geval vier van de vijf wedstrijden gelopen hebben. Milo Verkerk en Rick Kuijper eindigden in het eindklassement in hun categorie op een zesde plaats. Achtste plaatsen waren er voor Mees Boom en Loes van der Berg in hun categorie. Bij de jongens junioren C1 eindigden Robin de Haan op een vierde plaats en Wessel Baas op een vijfde plaats.