Gezellige nieuwjaarsreceptie 4 januari

Vrijdag 4 januari werd door Sportclub Reeuwijk de nieuwjaarsreceptie georganiseerd.
’s Middags hadden de pupillen en D-junioren hun nieuwjaarsfeest. Ze hebben leuke spellen gedaan en daarna gezamenlijk gegeten van een heerlijk buffet dat door de ouders was klaargemaakt. Aan het eind van de middag werd in aanwezigheid van de ouders de jaarprijzen uitgereikt door Tirza van der Wolf. Daan Groeneweg en Sophie Snellen mogen zich een jaar lang pupil van het jaar noemen.
Het prestatieklassement werd gewonnen door Aelin Smits en Roy van Rijn.
Vanaf zeven uur was er gelegenheid voor de andere leden om elkaar nieuwjaar te wensen.
De voorzitter kwam in zijn speech nog even terug op de activiteiten van afgelopen jaar.
Een activiteit gaf hij iets meer aandacht en dat was de jubileumdag op 8 september. Deze dag werd het 60 jarig bestaan van Sportclub Reeuwijk gevierd. Hij gaf aan dat deze dag een zeer geslaagde en onvergetelijke dag is geworden. Door de grote inzet van de jubileumcommissie was deze dag geslaagd. Hij riep de leden van de jubileumcomissie naar voren om hun voor deze fantastische dag te bedanken. Als verrassing kregen de leden van de jubileumcommissie uit handen van Ellen van de Bunt de “Koos van de Bunt Trofee” overhandigt. Sinds vorig jaar is de Koos van de Bunt Trofee de vrijwilligersprijs. Lisette Verleun, Anita van Duijn, Trees van der werf, Joyce Epping, Anja grijze en Christy Smits namen blij verrast deze prachtige trofee in ontvangst. Na deze uitreiking noemde de voorzitter ook nog de evenementen voor dit jaar. Verder bedankte hij alle vrijwilligers die zich afgelopen jaar voor de vereniging ingezet hadden. Na een toast uitgebracht te hebben op een goed, gezond en sportief 2019 werden de atleten naar voren geroepen die de jaarprijzen uitgereikt kregen.

JAARPRIJZEN 2018 ATLETEN SPORTCLUB REEUWIJK

PUPIL VAN HET JAAR:
Meisjes: Sophie Snellen
Jongens: Daan Groeneweg

AANMOEDIGINGSPRIJS C/D JUNIOREN:
Meisjes: Jonne Boot
Jongens: Wessel Baas en Robin de Haan

PRESTATIEBEKER A/B JUNIOREN:
Meisjes: Marije Verstegen
Jongens: Matthijs Muller

PRESTATIEBEKER SENIOREN/MASTERS:
Vrouwen: Ingrid Vanhorick