16e Gromax Reeuwijkse Houtcross

Op zaterdag 17 november 2018 houden wij de 16e Gromax Reeuwijkse Hout Cross, de 2e wedstrijd van de Zuid-Holland Midden cross competitie. Wij beginnen om 10.30 uur en er zijn afstanden van 600 tot 9000 meter. De start is op het strand aan de Surfplas en de route loopt door het Reeuwijkse Hout.

Start en finish:
De start en finish van alle afstanden vinden plaats in recreatiegebied “de Reeuwijkse Hout”. Dit is op 500 meter vanaf de rijksweg A12 (afslag 12).

Afstanden en starttijden:
Zie informatie op de website onder het kopje wedstrijden: de 16e Reeuwijkse Houtcross.

Parkeren/kleedgelegenheid/toiletten:
In de directe omgeving van het start- en finishgebied is er voldoende parkeergelegenheid. In het gebouw van de Windsurfclub Reeuwijk is er beperkte gelegenheid tot omkleden en na de wedstrijd tot douchen. Toiletten zijn op dezelfde locatie aanwezig.

Voorinschrijving:
Voor alle afstanden kan er ingeschreven worden via de website zie voor alle informatie bij het kopje wedstrijden: de 16e Reeuwijkse Houtcross.
De voorinschrijving sluit op 14 november 2018.
Na-inschrijving is mogelijk tot een kwartier voor de start van de betreffende categorie.

DEELNAME IS OP EIGEN RISICO

Zie voor alle informatie over deze cross de website bij het kopje wedstrijden: de 16e Reeuwijkse Houtcross.