Clubkampioenschappen

Zaterdag 29 september was het een gezellige drukte op de atletiekbaan. Met prachtig weer werden de clubkampioenschappen gehouden als afsluiting van het baanseizoen. Een groep van bijna 90 atleten van jong tot oud was deze dag actief. Net zoals vorig jaar waren er atleten van Trackstars Nesselande bij ons te gast om ook aan deze wedstrijd deel te nemen. Aangemoedigd door de mascotte van SC Reeuwijk, snelle rakker, toeschouwers en ouders wisten de atleten nog één keer boven zichzelf uit te stijgen en dat is zeker gelukt. De atleten wisten maar liefst 170 persoonlijke records te verbeteren en ook werden er vijf club-en baanrecords verbeterd.De pupillen hadden een meerkamp en een lange afstand. Junioren, senioren en masters hadden alleen een meerkamp. Voor deze groep was het lange afstandskampioenschap al gehouden op 17 en 18 september. Ouders van de pupillen en junioren werkten een meerkamp af in dezelfde groep als hun kinderen. Als afsluiting liepen de ouders een 800 meter. Twaalf senioren en masters liepen een allround kampioenschap. Ze liepen om het uur een andere afstand 1500, 800, 400 en afsluitend een 3000 of 5000 meter.

Sydney Epping liep op de 600 meter een 20 jaar oud clubrecord uit de boeken. Rick Kuiper verbeterde het clubrecord bij het vortexwerpen en Tine Schenkels verbeterde in drie master categorieën het clubrecord bij het speerwerpen. De middag werd afgesloten met het bekend maken van de kampioenen in alle categorieën. Alle deelnemers kregen een medaille omgehangen en een oorkonde uitgereikt voor hun goede prestaties.

Uitslagen clubkampioenschappen 2018
Foto’s clubkampioenschappen 2018