Laatste donderdagochtend training Marijke Kegge

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sportclubreeuwijk.nl/httpdocs/wp-content/plugins/page-links-single-page-option/addons/scrolling-pagination/scrolling-pagination-functions.php on line 47

Vanmorgen was de laatste training van Marijke Kegge. Zij heeft 20 jaar de donderdagochtend training verzorgt voor SR. Ze gaat nu op donderdag heerlijk genieten van haar kleinkind, geniet er lekker van Marijke.  Samen met de dames koffie gedronken na de training. Dank jullie wel dat ik daarbij mocht zijn. Rien neemt de training op donderdagochtend van Marijke over, Rien succes met deze gezellige groep dames en heren.

Wil je ook gezellig hardlopen in een leuke gezellige groep met mannen en vrouwen, meld je dan aan via de website www.sportclubreeuwijk.nl


% | %