Goede prestaties tijdens derde Zuid Holland Midden competities

Vrijdagavond 22 juni hadden de CD junioren hun derde wedstrijd van de Zuid Holland Midden blokmeerkamp. De vier junioren wisten op de 12 onderdelen 9 persoonlijke records te verbeteren.
Madelief de Jong stootte de kogel naar een nieuw persoonlijk record van 7.36 meter. In het klassement eindigde ze op een tiende plaats bij de meisjes junioren C2. Milan Tol verbeterde zijn persoonlijke records op de 80 meter (12.63 sec.), discuswerpen (10.49 m) en stap stap sprong (6.68 m). Wessel Baas was deze avond heel goed bezig. Op de 80 meter (12.21 sec.), discuswerpen ( 23.08 m) en stap stap sprong (8.57 m) wist hij zijn persoonlijke records aan te scherpen. Persoonlijke records waren er ook voor Robin de Haan met het discuswerpen (14.54 m) en stap stap sprong (8.74 m). Wessel en Robin eindigden bij de jongens junioren D2 in het klassement op een zevende en twaalfde plaats.

Zaterdag 23 juni was de atletiekbaan in Lisse het toneel van de derde Zuid Holland Midden pupillencompetitie. Veertien pupillen in verschillende categorieën vertegenwoordigde Sportclub Reeuwijk. Deze 14 pupillen wisten 37 persoonlijke records te verbeteren. ’s Ochtends hadden de  pupillen C en B hun meerkamp met hun team. ’s Middags was het de beurt aan de pupillen A1 en A2.
Bij de pupillen C wisten Rick Kuiper, Timo Huijboom en Daniel van Riel met hun team op de tweede plaats te eindigen. Timo Huijboom en Rick Kuiper eindigden bij jongens pupillen C in het klassement op een vijfde en zevende plaats. Roy van Rijn, Jochem Hofland en Ruben Baars eindigden met hun team bij de jongens pupillen A1 op een derde plaats. Bij de jongens pupillen A2 mocht Rick van Duijn met zijn team op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Hij werd met zijn team eerste.