Vijf Regio ontmoeting op zaterdag 16 juni in Gouda

De 5 regio-ontmoeting is een wedstrijd waar pupillen en CD junioren van de regio’s Zuid-Holland-Midden, Rijnmond, Dordrecht, West Noord-Brabant en Zeeland het tegen elkaar opnemen.
Voor deze wedstrijd krijgen de beste atleten van de regio een persoonlijke uitnodiging om mee te doen. Van onze vereniging waren 2 junioren uitgenodigd om aan deze wedstrijd mee te doen.
Robin de Haan stond aan de start van de 1000 meter bij de jongens junioren D. Hij liep een sterke 1000 meter en finishte als tweede in een tijd van 3.09.72 minuten. Een fractie langzamer dan zijn persoonlijk record op deze afstand.
Madelief de Jong was uitgenodigd bij de meisjes junioren C voor het hoogspringen. Ze sprong over een hoogte van 1.45 meter. Met deze prestatie eindigde ze op een vijfde plaats.
Aan het eind van de dag werd bekend dat regio Rijnmond de beker mee naar huis mocht nemen. Een tweede plaats was er voor de regio Zuid-Holland-Midden.