Marije Verstegen verbetert clubrecord hink stap springen

Zondag 27 mei was de tweede wedstrijd van de senioren competitie in Spijkenisse.
Op deze wedstrijd kwam Marije Verstegen uit op de volgende onderdelen hink stap springen, speerwerpen en 200 meter sprint. Met het hink stap springen sprong ze naar een afstand van 7.90 meter. Met deze prestatie sprong ze een 24 jaar oud clubrecord bij de meisjes junioren A uit de boeken en tevens was het ook een persoonlijk record.

Vrijdagavond 25 mei was de tweede wedstrijd van de Zuid Holland Midden blokmeerkamp voor de CD junioren. Vijf junioren in de verschillende categorie├źn deze aan deze wedstrijd mee. Deze vijf junioren wisten op de 15 onderdelen zeven persoonlijke records te verbeteren.
Robin de Haan liep een ijzersterke 1000 meter. Hij liet de klok stoppen in een tijd van 3.08.2 minuten. Met deze tijd scherpte hij zijn persoonlijk record aan met zeven seconden. Met het verspringen sprong hij naar een afstand van 4.22 meter, een persoonlijk record van 5 cm.
Wessel Baas liep de 1000 meter in een tijd van 3.26.5 minuten, een nieuw persoonlijk record. In het klassement bij de jongens junioren D2 eindigde Wessel op een vijfde en Robin op een achtste plaats. Milan Tol wierp de speer naar een persoonlijk record van 15.19 meter.
Persoonlijke records waren er ook voor Jonne Boot op de 60 meter (10.35 sec.), verspringen (3.07 m) en discuswerpen (11.98 m)