Zuid Holland Midden pupillen competitie zaterdag 26 mei onder tropische omstandigheden

Zaterdag 26 mei was het de hele dag gezellig druk op de atletiekbaan. Onder tropische omstandigheden werd de tweede wedstrijd van de Zuid Holland Midden pupillen competitie gehouden. Bijna 400 pupillen van verschillende verenigingen uit de regio konden met hun team in de verschillende categorieën de strijd met elkaar aan gaan.
’s Ochtends werkten de pupillen D, C en B hun programma af en ’s middags was het de beurt aan de pupillen A.
Van Sportclub Reeuwijk deden 22 pupillen in verschillende categorieën aan deze wedstrijd mee. Deze 22 pupillen wisten 86 persoonlijke te verbeteren.
Bij de pupillen C werden Sophie Snellen, Indy Schouten, Timo Huijboom, Daniël van Riel en Daan Groeneweg met hun team eerste.
Bij de jongens pupillen A1 werd Roy van Rijn met zijn team eerste.
Imke van Dongen en Romy van Maaren eindigden met hun team op een tweede plaats bij de meisjes pupillen A2. Mouna Jansen en ALoïse Droog behaalde met hun team een derde plaats bij de meisjes pupillen A1.
Aan het eind van de ochtend en van de middag stonden bijna alle pupillen aan de start van de minutenloop. De pupillen die in deze extreme warmte de minutenloop trotseerden waren maar wat blij met de bekertjes water die na de finish uitgedeeld werden.