Indoorwedstrijd AV Gouda en Sportclub Reeuwijk zondag 11 maart 2018

De jaarlijkse indoorwedstrijd op 11 maart van AV Gouda en SR in de Zebra in Gouda was weer een groot succes. Zeker voor onze SR pupillen, wat hebben ze het allemaal goed gedaan. De tribune zat vol met papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes die alle atleten aanmoedigen.
Wat een heerlijk sfeertje zeg. Alle ouders en trainers bedankt voor jullie hulp die middag.
Met 24 pupillen van SR gingen we de strijd aan met de pupillen van AV Gouda. Verspringen uit stand, sprint 40 meter uit startblokken, Vortex en afsluitend de 600 meter. Vele SR pupillen deden voor het eerst mee met een wedstrijd en sommige wonnen ook in hun categorie. Wat zijn wij trots op al onze toppers.
We hebben op een haar de wisselbeker niet gewonnen, dus volgend jaar met nog meer SR pupillen naar de wedstrijd gaan dan winnen we hem gewoon wel.

uitslagen pupillen indoorwedstrijd zondag 11 maart 2018 te gouda