Goede prestaties atleten SC Reeuwijk met laatste cross in Alphen

Zaterdag 17 februari werd in Alphen a/d Rijn de Aarcross gehouden. Dit was de vijfde en laatste wedstrijd van de Zuid Holland Midden crosscompetitie. Onder zonnige omstandigheden en een modderig parcours, stonden tien atleten van Sportclub Reeuwijk in de verschillende categorieën aan de start van hun crosswedstrijd. Een aantal atleten wisten zelfs

in de top tien van hun categorie te finishen. Bij de jongens pupil D finishte Milo Verkerk als vierde. Janno de Pater kwam als vijfde over de finish bij de jongens pupillen B. Robin de Haan en Wessel Baas finishten bij de jongens junioren D respectievelijk als vierde en achtste. Wessel Hettema liep de lange cross bij de mannen senioren en kwam als vijfde over de finish. Na deze vijfde wedstrijd wordt er een eindklassement gemaakt. Je moet vier of vijf wedstrijden meegedaan hebben voor het eindklassement. Bij de jongens junioren D2 mocht Robin de Haan op de derde plaats op het podium plaatsnemen. Wessel Baas werd in dezelfde categorie zesde. Janno de Pater werd vijfde bij de jongens pupillen B. Bij de mannen senioren eindigde Wessel Hettema op een vierde plaats.

• Milo Verkerk (JpupD)   4.07 min.   4e plaats
  • Daniël van Riel (JpupC)   8.47 min.   15e plaats
  • Janno de Pater (JpupB)   7.02 min.   5e plaats
  • Daniel Timmerman (JpupB)   8.24 min.   20e plaats