Tirza van der Wolf sportvrouw van het jaar

Vrijdagavond 12 januari werd in zalencentrum “de Brug” het jaarlijkse sportgala gehouden.
Tirza van der Wolf was voor het derde achtereenvolgende jaar genomineerd voor sportvrouw van het jaar. Ze moest het opnemen tegen Kirsten van de Lecq (beachvolleybal) en Shannen van der Poel (Kempo). Nadat alle drie de kandidaten met een filmpje voorgesteld waren, mochten ze op het podium plaatsnemen. Nadat de spotlights afwisselend aan en uit gingen en Tirza opeens in het spotlight stond was duidelijk dat Tirza de sportvrouw van het jaar geworden was.
Niet verwacht, verbaasd en nadat het tot haar gedrongen was, ontzettend blij.

foto: Rob van Opdorp

Tirza: een mooie bekroning op een fantastisch seizoen 2017. Een vierde plaats op de 5000 meter met het NK outdoor. In juni een zeer sterke 5000 meter gelopen op de baan waar alles klopte en als je dan de tijd bij de finish ziet voelt dat magisch dat je daar op dat moment toe in staat bent. En op alle afstanden mijn persoonlijke records weer verder aangescherpt.