Goede prestaties CD blokmeerkamp vrijdag 16 juni

Vrijdagavond 16 juni hadden de CD junioren hun tweede wedstrijd van de ZHM blokmeerkamp. De meisjes werkten hun onderdelen af in Waddinxveen en de jongens reisden af naar Boskoop. De 8 junioren die uitkwamen in verschillende categorie├źn wisten 13 persoonlijke records te verbeteren.
Elmar van Erkel eindigde in het klassement bij de jongens junioren D 2e jaars op een gedeelde eerste plaats. Elmar verbeterde zijn persoonlijke records bij het discuswerpen, verspringen(4,24 m) en de 1000 meter(3.32.5 min.). De discus wierp hij naar een prachtige afstand van 24.29 meter, een verbetering van zijn beste prestatie met 8,5 meter. Persoonlijke records waren er ook voor Robin de Haan op de 1000 meter(3.22.6 min.) en speerwerpen(16.45 m), Stan Reedijk op de 1000 meter(4.06.2 min.) en verspringen(3.83 m) en Wessel Baas met speerwerpen(23.49 m). In het klassement bij de jongens junioren D 1e jaars werd Wessel vijfde, Robin zevende en Stan tiende.
Robin Droog wist met het discuswerpen haar persoonlijk record te verbeteren naar een afstand van 18.53 meter. In het klassement eindigde Robin bij de meisjes junioren C 2e jaars op een 11e plaats.
Bij de meisjes junioren D 1e jaars waren er ook persoonlijke records voor Adina Bron met het speerwerpen en voor Jonne Boot met de 60 meter, verspringen en speerwerpen.