Atleten SC Reeuwijk presteren uitstekend afgelopen weekend

Zaterdag 3 februari werd in Zoetermeer een indoorwedstrijd voor CD-junioren georganiseerd. Vier atleten van SC Reeuwijk deden aan deze wedstrijd mee. Op de 11 onderdelen wisten de vier atleten negen persoonlijke records scherper te stellen. Stan Reedijk sprintte in de series van de 60 meter horden naar een tijd van 11.09 seconden. Deze tijd betekende een nieuw persoonlijk record en een vierde tijd in de series waardoor hij in de finale van de 60 meter horden mocht starten. In deze finale snelde hij naar een derde plaats in een nieuw persoonlijk record van 10.83 seconden. Bij het hoogspringen vloog hij over een hoogte van 1.45 meter en met het verspringen sprong hij naar een afstand van 4.23 meter. Beide prestaties zijn een nieuw persoonlijk record.
Bij het hoogspringen eindigde Stan in het eindklassement op een tweede plaats en bij het verspringen op een vijfde plaats. Robin de Haan snelde over de 60 meter horden in een nieuw persoonlijk record van 11.38 seconden. Deze prestatie was goed voor een zevende plaats bij de series. Voor Wessel Baas waren er drie persoonlijke records op de 60 meter horden( 11.97 seconden), hoogspringen (1.25 meter) en het verspringen (3.90 meter). Madelief de Jong werd derde bij het hoogspringen bij de meisjes junioren C2. Ze sprong over een hoogte van 1.45 meter, deze prestatie betekende een nieuw persoonlijk record.

Zondag 4 februari stonden acht atleten van SC Reeuwijk aan de start van de verschillende afstanden van de Groenhovenloop in Gouda. Wessel Hettema finishte als derde op de 5 km. Hij liet op deze afstand de klok stoppen in een tijd van 17.07 minuten. Met deze tijd scherpte hij zijn persoonlijk record aan met meer dan 30 seconden. Jancko Bunnik was de snelste atleet van SC Reeuwijk op de 10 km. Hij liep de 10 km in een tijd van 45.39 minuten. De volgende atleten liepen ook de 10 km, Wim Verkleij (48.34 min.), Quintus van der Bijl (48.50 min.), Harold Baas (49.07 min.) en Richard Verstegen (56.19 min.) Frans van Zuilen en Erik Huisman stonden aan de start van de halve marathon. Frans liep deze afstand in een tijd van 1 uur 31.55 min. en Erik in 1 uur 39.01 min. Voor Erik betekende deze tijd een verbetering van zijn oude tijd met 20 seconden.