Uitstekende prestaties Gouweboscross

Zaterdag 13 januari werd in Waddinxveen de Gouweboscross gehouden. Dit is de vierde wedstrijd van de Zuid Holland Midden crosscompetitie. Dertien atleten van de vereniging stonden aan de start in de verschillende categorieën. Door de atleten werden zeer goede prestaties neergezet. Voor Milo Verkerk en Max Westerveld was het hun allereerste cross. Ze liepen een fantastische race door in hun categorie als vierde te finishen. Janno de Pater kwam bij de jongens pupillen B als derde over de finish. Bij de jongens junioren D2 stonden Robin de Haan en Wessel Baas aan de start. Robin finishte als tweede en Wessel als zesde. Bij de mannen senioren liep Wessel Hettema zijn cross. Hij kwam in deze categorie als zevende over de finish.
Uitslagen van de andere atleten in de verschillende categorieën.
Daniel van Riel 24e; Daniël Timmerman 15e; Lars van Wijk 29e; Mouna Jansen 13e;
Jochem Hofland 24e; Roy van Rijn 26e; Rick van Duijn 23e.