De meiden lopen een clubrecord 4 x 400 meter

Zondag 18 juni was de derde en laatste wedstrijd van de seniorencompetitie 3e divisie in Den Haag.
Onder tropische omstandigheden wisten de 4 meiden goede resultaten neer te zetten. Op de zeven onderdelen verbeterden ze 4 persoonlijke records en de 4 meiden liepen op de 4 x 400 meter estafette een clubrecord bij de meisjes junioren A. Ze lieten de klok na 4 rondjes stoppen in een tijd van 5.25.48 minuten en dat was goed voor een zesde plaats. Inge Verleun en Marije Verstegen wisten allebei hun persoonlijk record met het verspringen te verbeteren in respectievelijk 4.53 en 3.65 meter. Saskia Klinkenberg liep de 200 meter in 30.14 seconden, een persoonlijk record. Inge Verleun liep op de 100mHorden ook een persoonlijk record.